Kategoriat
Uncategorized

Paljon siivouspalvelut maksavat?

Kuinka paljon siivouspalvelut maksavat?

Siivouspalvelut ovat kasvava liiketoiminta ja kysyntä nousee niin yrityksillä, kuin kotitalouksilla. Palvelun ostaminen antaa mahdollisuuksia panostaa enemmän omaan terveyteen ja hyvinvointiin, vapaa-aikaan, arkeen, perheeseen, työelämään, harrastuksiin. Kysynnän kasvaessa myös erilaiset palvelut lisääntyvät ja kilpailun lisääntyessä myös hinnoissa voi olla tuntuviakin eroja. Osa palvelun tuottajista keskittyy niin sanotusti arkisiivoukseen, kun taas osa on laajentanut kategoriaa arkisiivouksesta lattiavahauksiin ja erilaisiin puhdistuksiin, kuten lattiakaivot ja hajulukot. Yleisiä palveluita ovat myös ikkunanpesu, muutto-, toimisto-, rakennussiivoukset. Joidenkin palveluihin sisältyy allergiasiivouksia.

Ympäri Suomen tuntihinnat vaihtelevat kertaluonteisesta siivouksesta noin 20 eurosta-50 euroon, kun taas jatkuvat ja määräaikaiset asiakassopimukset vähentävät tuntihintaa. Siivouspalvelua valittaessa on hyvä perehtyä mitä palveluja on saatavilla, millaisia tuntihintoja ja onko muita kuluja, kuten matkakuluja tai käytettäviä siivousvälineitä. Yleensä siivoustyöhön käytetty tuntimäärä määrittelee lopullisen hinnan, johon vaikuttaa siivouskohteen koko ja työtehtävät.

Myrskysiivous Oy tekee laajalti siivous- ja tiskauspalveluita 33euron tuntihinnalla, josta on mahdollista vähentää kotitalousvähennys. Hintamme muodostuu yli 10-vuoden kokemuksen pohjalta ja toimintamme on tehokasta. Kuuntelemme ja kunnioitamme asiakastamme jokaisessa projektissa. Luottamus asiakkaan välillä on meille tärkeä arvo.

Myrksysiivous Laadukkaasti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *