Kodin suursiivous - kerralla kuntoon

Koti kuntoon

Suurimpina sesonkiaikoina, kuten joulun ja kevään juhlahumujen lähestyessä on useissa kodeissa suursiivouksen aika. Paikat puunataan ja järjestellään kauniiseen lopputulokseen, voidaan jättää hyvästit menneille ajanjaksoille ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Puhdas koti jokaista piirtoa myöten on täydellistä. Kerralla Koti kuntoon – suursiivous voi toistua säännöllisin ajoin. Joskus tulee hetkiä, ettei tällä kertaa ole väliä onko koti siivottu juuri niin täsmällisesti, on ihana vähän löysätä otetta ja nautiskella vähemmällä. Puhdas koti on sydämenasia – sitä ei tarvitse toteuttaa itse, alan huipputekijät auttavat saamaan kodin puhtaaksi. 

Lattiasta kattoon

Siivouspalvelu apunasi

Koti kuntoon – mitä kaikkea siihen liittyy? Imurointia, lattianpesua, pölyjen pyyhkimistä, ikkunoiden pesua, tiskausta. Kaikkinensa suursiivous saattaakin olla jo urakka. Kodin siivoaminen itse voi tuntua helpoimmalta ja luotettavimmalta keinolta – tietää itse kodin järjestyksen ja osaa etsiä syvimmissä piiloissakin olevat nurkat. 

Omassa kriitisyydessään kannattaa kokeilla olla hetken armollinen itselle, sillä siivousalan työntekijän tärkein tavoite on toteuttaa asiakkaan toiveet täydellisesti ja työn jälkeen luovuttaa asiakkaalle puhdas, kiiltävä koti. Siivouksen jälki on vähintään yhtä miellyttävää, kuin itse tehtynä. Käytössä olevat turvalliset ja tehokkaat puhdistusvälineet takaavat hyvän lopputuloksen ammattimaisen siivouksen ohella ja kyllä, vaikka lattiasta kattoon. 

Siivouksesta ei kannata eikä tarvitse ottaa stressiä ja tuntea huonommuutta ellei itse kykene suorittamaan siivousta, sitä varten on terävät ammattilaiset apuna. Omaan kotiin suursiivouksen tilaaminen ei koskaan riipu siitä onko kyseessä sesonkiajan siivousvyyhti, juhlajärjestely tai jokin muu erityinen syy siivoukselle. Suursiivouksen voi tilata ja ulkoistaa juuri silloin, kun sitä itse haluaa. 

Siivous – ympäristöä vaalien

Kodin siivoukseen on käytettävissä puhdistusaineita erilaisille pinnoille ja pinttyneimmätkin tahrat on mahdollista poistaa. Puhdistusaineissa on mukana luonnon omia ainesosia, jolloin siivouksestakin voi tehdä kestävää ja ekologista. Kodin kokonaisvaltaisen siivouksen lopputulos on mieltä piristävää ja puhdas tuoksu on hekumaa aisteille. Kaiken lisäksi sen voi tehdä ympäristöä kunnioittaen, onhan myös osa kodin materiaaleistakin peräisin luonnosta.